Tietoa meistä

Pekka ja Kaija ay on perustettu vuonna 2006. Siitä lähtien olemme pyrkineet palvelemaan asiakkaitamme parhaan osaamisemme mukaan. Aluksi toimintamme oli sivutoimista ja tapahtui muun työn eli opetustöidemme ohella. Nykyisin Kaija toimii kokopäiväisesti yrittäjänä, Pekalla on edelleen erityisopettajan virkansa Länsirannikon koulutus Oy Winnovassa.

Yrityksemme toimiala on laaja-alainen, mutta luonto, käsillä tekeminen ja perinteisten työtapojen arvostus näkyy kaikessa mitä teemme. Nykyisin pääpaino on kirjansidonnan palveluissa ja tuotteissa.

Yrityksemme kotipaikka on Nakkilassa, mutta työhuone ja pikkuinen puoti sijaitsevat Leineperin ruukilla Ulvilassa. Käymme myöskin jonkin verran erilaisissa tapahtumissa ja markkinoilla esittelemässä työtämme ja tuotteittamme.

Kaija on alun perin koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri, mutta hankkinut lisäopintoja luonto- ja käsityöalalta:  keruutuotetarkastajan eat, luontokartoittajan eat, huonekalurestaurointialan artesaani, kirjansitojan at ja kirjansitojamestarin eat.

Pekka on koulutukseltaan ammatillinen erityisopettaja ja toimii tällä hetkellä erityisopettajana metsä- ja rakennusaloilla. Lisänä huonekalurestaurointiartesaanin tutkinto ja sienineuvojan tutkinto.