Tietoa meistä

Pekka ja Kaija ay on perustettu vuonna 2006. Siitä lähtien olemme pyrkineet palvelemaan asiakkaitamme parhaan osaamisemme mukaan. Aluksi toimintamme oli sivutoimista ja tapahtui muun työn eli opetustöidemme ohella. Nykyisin Kaija toimii kokopäiväisesti yrittäjänä. Pekka on jäänyt eläkkeelle opettajan virastaan ja niinpä voimme nyt yhdessä jakaa arjen kotona sekä työpuuhissa.

Yrityksemme toimiala on laaja-alainen, mutta luonto, käsillä tekeminen ja perinteisten työtapojen arvostus näkyy kaikessa mitä teemme. Nykyisin pääpaino on kirjansidonnan palveluissa ja tuotteissa.

Yrityksemme kotipaikka on Nakkila, vaikka postiosoite on Harjavalta. Kotimme ja työpajamme sijaitsee kuntien rajamaastossa. Käymme jonkin verran erilaisissa tapahtumissa ja markkinoilla esittelemässä työtämme ja tuotteittamme. Näiden nettisivujen etusivulta näet seuraavan tapahtuman, johon olemme osallistumassa.

Kaija on alun perin koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri, mutta hankkinut lisäopintoja luonto- ja käsityöalalta:  keruutuotetarkastajan eat, luontokartoittajan eat, huonekalurestaurointialan artesaani, kirjansitojan at ja kirjansitojamestarin eat.

Pekka on koulutukseltaan ammatillinen erityisopettaja ja toimi erityisopettajana metsä- ja rakennusaloilla. Nyt hän on virastaan eläkkeellä. Lisänä huonekalurestaurointiartesaanin tutkinto ja sienineuvojan tutkinto.

Scroll to Top
Vieritä ylös